Kettlebell-kurser & utbildningar i Göteborg

Kettlebell center

Är du nybörjare med kettlebells så erbjuder göteborska Kettlebell Center utbildningen ”Kettlebell intro”. Den kursen passar både dig som är helt ny, eller för dig som har tränat med kettlebells tidigare på egen hand, men som vill förbättra din teknik. Kurserna hålls av certifierade RKC-instruktörer och stort fokus ligger på att röra höften rätt och öka säkerheten vid tunga lyft och instruera i grundläggande övningar. Här kombineras gemensamma genomgångar med individuella instruktioner och korrigeringar för rätt teknik.

Pris: 399 kr

Har du redan tagit den första ”Kettlebell Intro”-kursen eller motsvarande så erbjuder Kettlebell center fortsättningskursen ”Kettlebell fortsättning 1” där lite mer avancerade övningar så som swings med en arm och goblet squats introduceras, inklusive stretching.

Pris: 399 kr

Nästa nivå hos Kettlebell Center heter ”Kettlebell fortsättning 2” och förutsätter att du behärskar de kunskaperna i de två tidigare kurserna eller motsvarande. Här används den explosivitet i höften samt den utmaning av din rörlighet i lyft ovanför huvudet, för att utföra övningar som cleans, pressar och snatch. Här får du även genomgång av träningsupplägg för både styrka och kondition.

Pris: 399 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *