Kettlebell-kurser & utbildningar på blandade platser

Spartan training

Spartan training erbjuder lokalt hållna introduktionskurser i kettlebellträning kallade ”KB Workshops”. Fokus ligger på att med hjälp av kvalificerade Spartancoacher, lära dig grundövningarna swings, cleans, press och snatch.

Pris: 1 495 kr för en halvdag. Hålls bland annat i Växjö

De erbjuder även en utbildning kallad ”Kettlebell level 2” där du under två dagar lär dig både kettlebellträningens grunder och får en programbyggnad och teknikkorrigering. Detta program kräver inga förkunskaper och passar både för hobbytränaren och för professionella som siktar på att bli instruktörer själva.

Pris: 3 900 kr för två dagar. Hålls bland annat i Motala och Stockholm.

Tycker du att du kan tillräckligt om kettlebells och vill föra vidare dina kunskaper till andra? Då kan du själv bli en Spartan coach genom Spartan training’s ”Kettlebell Certification”-kurs. För att få gå denna utbildning krävs det att du har gått Kettlebell level 2 och målet är att bli en certifierad Spartan-instruktör.

Pris: 5 900 kr för två dagar. Hålls bland annat i Motala.

Är du en mer rutinerad utövare av träning med kettlebells och vill bli ännu bättre i din utbildning av träningsformen, så har Spartan training en level 3 kallad ”Master Trainer” på gång. Vid skrivande stund har de inte släppt några datum eller mer information om det än, men det kan vara värt att hålla utkik efter för dig som har hållit på ett tag och vill ta din träning till nästa nivå. Krav för level 3 är i alla fall att du är certifierad i kettlebells innan.

Peaklife

Är du ny inom kettlebells erbjuder Peaklife en utbildning kallad ”Grundutbildning”. Utbildningen kräver inga förkunskaper, men kan även tas av dig som har en del egen erfarenhet men vill förbättra din teknik. Under grundutbildningen får du under en heldag lärarledd undervisning med utrustning och tillbehör, instruktioner i övningar och personlig feedback. Efter avslutad utbildning får du ett intyg på att du genomfört Peaklifes kettlebell grundutbildning.

Pris: 1 599 kr för en heldag. Hålls bland annat i Sundsvall, Stockholm och Jönköping.

Vill du lära ut teknik i kettlebells och bli instruktör själv så erbjuder även Peaklife en instruktörsutbildning. Här ligger fokus på att lära ut rätt teknik, vilka vanliga fel och korrigeringar som kan dyka upp och design av träningsprogram. Efter avslutad och godkänd utbildning tilldelas du ett intyg på att du är en certifierad kettlebell instruktör.

Pris: 3 899 kr inklusive grundutbildningen (2 dagar). Hålls bland annat i Sundsvall, Stockholm och Jönköping.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *